Eldre-bootcamp

Dette er en gruppetime spesielt tilrettelagt for eldre som har lyst å trene, være sosial og ute i naturen samtidig.

Det blir viktigere og viktigere å opprettholde gode treningsvaner jo eldre man blir. En fysisk sterk kropp vil gi en rekke fordeler som du, spesielt som eldre, drar stor nytte av i hverdagen. Benskjørhet, dårlig sirkulasjon, tap av muskelmasse, problemer med balanse og bevegelighet er store plager som ofte kan melde seg med økende alder. Etterhvert som dette utvikler seg kan mange møte store utfordringer ved daglige gjøremål. Trening ute i naturen tilfører mange fordeler og hjelper både fysisk og mentalt.

Dette er en time med personlig trener, som gir dere god veiledning i trygge, enkle, og effektive øvelser. Timen inneholder oppvarming, kondisjon og styrketrening. Timen avsluttes med avslappende og god uttøying, gode samtaler, og gjerne en kopp kaffe for dem som vil. Øvelsene kan tilpasses hver enkelt og passer for alle. Har du plager som du mener det er viktig at treneren vet om tar du kontakt enten på mail eller direkte før timen slik at dette kan tas hensyn til.

Vi tilbyr gode verveordninger som gir deg 25% avslag på neste kurs for hver deltager du verver med. Personen du verver kan begynne på hvilken som helst trening hos oss i hvilken som helst kommune, men må skrive i sin påmelding hvem som vervet.

Pris

Kr 750 for 8 ganger i 8 uker. Timer du ikke får med deg kan du avtale med oss å ta igjen på neste kurs.

Det er bindende påmelding ved betaling til Vipps nr: 506774